Terapiformer:

 

Stress Release

Denne behandling er en blid massageform,  der er baseret på meridianbaner og akupressur. Den er rigtig god til at afhælpe stress og psykiske spændinger. Du vil føle dig meget afslappet og glad, når du går herfra.

Healing med intuitiv vejledning:

Healing er en nænsom metode, der er med til at afbalancere psyken og giver indre ro og balance. Jeg får beskeder, der er med til at belyse den situation, du står i og er en hjælp til at komme videre.

Healingen starter med en samtale hvorefter du kommer på briksen med tæppe på. Jeg tuner mig ind på dig og lægger mine hænder på forskellige steder på kroppen. Afsluttes med en kort samtale.

 

 

Samtale/Kropsterapi: 

Jeg indleder med en samtale og arbejder derefter med fokus på følelserne i kroppen og  guider dig til at slippe de mønstre, der knytter sig til følelsen. Det kan være vrede, sorg, afvisning, manglende selvværd. Der bliver indarbejdet en ny følelse og en kropsholdning, der passer til følelsen.  En meget effektiv metode, hvis der er brug for virkelig at arbejde i dybden med gamle overbevisninger og følelsesmæssige blokeringer. 

 Samtale/coaching:

Det kan dreje sig om parforholdsproblemer, manglende selvværd, jobskift mm, hvor jeg stiller dig de rigtige spørgsmål, så du selv får en indsigt i hvad dit næste skridt skal være. Mange bruger en coach regelmæssigt som en sparringspartner for at nå deres mål.

 Klassisk massage:

Dybdegående oliemassage, der effektivt løsner op for spændinger og hjælper til at fjerne affaldsstoffer fra kroppen og øger blodcirkulationen. Det er især velegnet til spændingshovedpine, ondt i ryggen, ischiasproblemer, spændte skulder- og nakkemuskulatur. 

Kurser:

 Livsglædekurser:

Jeg afholder kurser i livsglæde og fordybelse hvor redskaberne bl.a. er meditation – kropsarbejde – dans m.m., da det er med til at give indre ro og afhjælper stress samtidig med at du kommer i kontakt med din livsglæde og livskraft

Chakrakurser:

Jeg afholder kurser i de 7 chakra’er over 7 lørdage, hvor hvert chakra bliver gennemgået og særligt fokus på et enkelt chakra for hver lørdag, startende med rodchakra.

Jeg vil bruge samtale, dans, visualiseringsøvelser og psykodrama

Loven om tiltrækning:

Jeg afholder kurser i loven om tiltrækning med inspiration fra bogen: Undskyld, dit liv venter på dig - af Lynn Grabhorn. Et kursus der vender op og ned på din tankegang og måske får dig til at sluge en kamel eller to.

 

Datoer og sted vil følge, når der er mindst 4 tilmeldte

 

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

 Tlf. 6074 7895

lailatoftnielsen@hotmail.com